22
09 2016
429

La ODIMM a început o nouă sesiune de instruire în cadrul programului PARE 1+1

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) desfășoară o nouă sesiune de instruire în cadrul Programului de Atragere a Remitențelor în Economie PARE 1+1. La instruire participă 30 de persoane – antreprenori sau doritori de a-și iniția o afacere.

Programul de instruire va dura 10 zile în cadrul căruia participanții își vor dezvolta cunoștințele în domeniile managementului afacerii, contabilității, marketingului, managementului financiar, managementului resurselor umane, etc. La sfârșitul instruirii participanții vor prezenta propriile planuri de afaceri pentru care intenționează să solicite granturi. Cursurile sunt ținute de experți din Republica Moldova, abilitați cu rolul de formatori.

Instruirea și suportul antreprenorial reprezintă una dintre etapele principale obligatorii în procesul de accesare a grantului în cadrul Programului de Atragere a Remitențelor în Economie PARE 1+1. Posesorii certificatului, eliberat după participarea la instruiri, pot depune dosarul pentru finanțare.

În anul curent au fost organizate 5 sesiuni de instruire în cadrul Programului, la care au participat 108 persoane. Cele mai multe remitențe, care sunt investite în economia țării prin intermediul programului provin din Italia și Rusia.


via | odimm.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.