02
09 2020
819

Lansarea platformei www.client.chamber.md

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) lansează un nou serviciu online – platforma www.client.chamber.md.
 
Astăzi, când antreprenorii sunt preocupați de optimizarea resurselor, iar tranzacțiile online sunt în continuă creștere, CCI a RM digitalizează la maximum serviciile sale. Astfel, din luna septembrie 2020, vom pune la dispoziția antreprenorilor platforma respectivă.
 
Aceasta este destinată beneficiarilor serviciilor de Expertiză, Evaluare și Certificare a originii mărfurilor. Serviciile pot fi solicitate online, iar specialiștii CCI vor perfecta rapoarte și certificate în baza documentelor transmise în format electronic.

 

Serviciul de depunere online a cererilor permite reducerea timpului şi a costurilor, astfel evitându-se deplasările la sediile CCI a RM și a filialelor din teritoriu. De la completarea cererii până la achitarea serviciului - toate operațiunile pot fi realizate exclusiv online.

 

Rapoartele solicitate pot fi eliberate pe suport de hârtie sau, la solicitarea companiei, în format electronic cu semnătura electronică a CCI. Platforma poate fi accesată de la calculator sau de pe un telefon mobil.

 

Ghid video de utilizare

 

Notă: „Acțiunea este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova”, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova”.


via | chamber.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.