03
05 2016
1738

Lansarea ”Semnăturii electronice Fiscservinform” cu cadouri pentru participanți!

În contextul lansării „‪Semnăturii‬‬‬‬‬ ‪‎electronice‬‬‬‬‬ ‪Fiscservinform‬‬‬‬‬”, precum și promovării serviciilor de certificare, pe data de 28.04.2016, în complexul hotelier JOLLY ALON, a avut loc un workshop gratuit destinat persoanelor fizice și juridice.

Atelierul a fost organizat sub genericul: „Semnează rapoartele către FISC, CNAM, CNAS cu „Semnătura electronică Fiscservinform”.

Participanților le-a fost prezentată informația referitoare la semnătura electronică, domeniul de aplicare, modul de utilizare, tipurile de semnături etc., aceasta fiind destinată atît persoanelor fizice în calitatea de cetățeni ai Republicii Moldova, cât și persoanelor din mediul de afaceri, pentru a legaliza deciziile și/sau depune rapoarte către instituțiile de stat prin intermediu serviciilor electronice disponibile pe piața Republicii Moldova.
În cadrul acestui eveniment, Publicația Periodică „‪Monitorul‬‬‬‬‬ Fiscal‬ FISC.md” a venit cu susținerea mediatică a lansării și cu premii de valoare pentru participanții workshop-ului.

Prin extragere transparentă, câștigătorilor le-a fost înmânată ediția Nr. 2(30) din aprilie 2016 a Monitorului Fiscal FISC.MD și alte premii din partea Î.S. „Fiscservinform”.

Cu scopul de a răsplăti clienții pentru fidelitatea și încrederea în serviciile prestate, Î.S. „Fiscservinform” planifică desfășurarea și altor concursuri, care vor fi lansate în perioada ce urmează.

3 imagini

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.