18
02 2019
467

”Marca comercială a anului 2018”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici să participe la cea de-a XVI-a ediție a concursului ”Marca Comercială a Anului” – unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare a companiei, bazat pe evaluarea mărcilor comerciale atât de un juriu profesionist, cât și de către consumatorii autohtoni. Scopul concursului este de a promova pe piața națională strategiile de succes în domeniul marketingului și brandingului.

Premiul Mare ”Mercuriul de Aur” va fi acordat drept confirmare a eficacității strategiilor de marketing. Distincțiile sunt înmânate de oficiali de stat în cadrul ”Galei Businessului Moldovenesc”eveniment oficial care reunește reprezentanții autorităților locale, misiunilor diplomatice și a mediului de afaceri autohton.

Toți deținătorii de mărci comerciale înregistrate în Republica Moldova sunt îndemnați să participe la concurs, având posibilitatea de a aplica la cele 12 nominalizări.

Cererile de participare la concursul ”Marca Comercială a Anului 2018” pot fi depuse până la data de 1 aprilie curent la sediul CCI a RM sau în format electronic la adresa cristina.adam@chamber.md.

Condițiile de participare pot fi găsite în Regulamentul concursului sau la numerele de telefon 022 210 725, 022 211 442, Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții.

În cadrul concursului sunt anunțate 12 nominalizări:
„Debutul anului”/ Номинация «Дебют года»
„Aprecierea consumatorului”/ Номинация «Признание потребителей»
„Export”/ Номинация «Экспорт»
„Femeia în Afaceri”/ Номинация «Женщина в Бизнесе»
„IMM-ul Favorit al Anului”/ Номинация «МСП -Фаворит года»
„Inter”/ Номинация «Интер»
„Liderul anului”/ Номинация «Лидер года»
„Marcă Locală”/ Номинация «Региональная марка»
„Marcă consacrată”/ Номинация «Марка Престиж»
„Rebranding”/ Номинация «Ребрендинг»
„Responsabilă Social”/ Номинация «Социально ответственная торговая марка»
„Contribuție Importantă la Dezvoltarea Sustenabilă (Durabilă)”/ Номинация «Важный Вклад в Устойчивое Развитие»

Cerere de participare/ Заявка на участие.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.