19
09 2017
1771

Metoda de achitare – o alegi chiar tu!

Publicația Periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” oferă pentru anul 2017 trei abonamente: PREMIUM, CLASSIC și ELECTRONIC. Fiecare abonament poartă avantaje care îl fac atractiv în funcție de necesitățile și cerințele clienților noștri:
 • Abonamentul „PREMIUM” se potrivește pentru cei mai exigenți clienți.
 • Abonamentul „CLASSIC” este destinat celor care preferă metodele tradiționale de informare.
 • Abonamentul „ELECTRONIC” este destinat clienților care preferă să țină mână pe puls și să primească informații din oră în oră, șapte zile pe săptămână, 24/24.
Dacă optați pentru unul din modurile de achitare:
 • transfer bancar în contul P.P. „Monitorul Fiscal FISC.MD”
 • achitare utilizând serviciul MPay
 • achitare directă în oficiul P.P. „Monitorul Fiscal FISC.MD”, trebuie să cunoașteți următoarele.
I. Pentru a achita prin transfer bancar: 1. Accesați pagina monitorul.fisc.md, unde alegeți abonamentul, bifați „Cont direct” și completați câmpurile obligatorii pentru generarea formularului electronic, indicând modalitatea de plată „Prin virament”; 2. După generarea formularului electronic, în baza acestuia, efectuați transferul bancar indicând rechizitele bancare și suma din documentul generat sau efectuați achitarea în cel mai apropiat oficiu bancar; 3. În scurt timp, veți primi pe e-mail parola de acces la portal. În cazul în care ați întâmpinat dificultăți, nu ezitați să sunați la 022-822-028 sau 022-822-024. II. Pentru a achita prin serviciul MPay: 1. Accesați pagina monitorul.fisc.md/subscribe/2017/, unde completați câmpurile obligatorii pentru generarea formularului electronic, bifați „On-line”, indicând modalitatea de plată „MPay”; 2. După care veți fi redirecționați pe pagina serviciului MPay, unde va trebui să confirmați numărul cererii care este generat automat și suma spre plată; 3. Urmare a confirmării, veți trece la pagina în care alegeți modalitatea de plată între:
 • Card bancar;
 • Internet banking;
 • Numerar;
 • Monedă electronică.
4. După finalizarea procedurilor de achitare, în termen de 24 ore, veți primi pe e-mail parola de acces la portal. În cazul în care ați întâmpinat dificultăți, nu ezitați să sunați la 022-822-028 sau 022-822-024. III. Pentru a achita abonamentul în oficiul P.P. „Monitorul Fiscal FISC.MD”:
 1. Vă înregistrați pe portalul monitorul.fisc.md;
 2. Vă apropiați în oficiul P.P. „Monitorul Fiscal FISC.MD” la adresa: mun. Chișinău, MD-2005, str. Constantin Tănase nr. 6, clădirea „Fertilitate” etajul 3, biroul 306;
 3. Achitați abonamentul dorit;
 4. Un operator din oficiu va atribui statutul „Premium User” utilizatorului indicat de Dvs.
Vă mulțumim că ați ales Publicația Periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD”.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.