17
05 2017
2006

Monitorul Fiscal FISC.MD a devenit și mai comod, și mai accesibil

Publicația Periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” din grija pentru abonații săi a modernizat versiunea mobilă a ediției electronice www.monitorul.fisc.md.

Portalul poate fi vizualizat, de asemenea, accesând www.monitor.tax.

Astfel,începând cu 17 mai 2017, puteți vizualiza mai comod materialele destinate contabililor, auditorilor și managerilor de întreprinderi de pe orice ecran pe care îl utilizați – calculator, laptop, tabletă, telefon mobil. La fel, vă invităm să utilizați instrumentele de comunicare: „Adresează-ne o întrebare” şi „Forumul fiscal”.

Pagina www.monitorul.fisc.md este adaptabilă atât dimensiunilor ecranului telefoanelor mobile, precum și a tabletelor pe care le utilizați. Pagina deschisă de pe device-uri diferite de ecranul PC sau laptop permite vizualizarea acelorași rubrici, ca și în versiunea deplină. Pentru pagina de start am oferit o structură bine definită, ce permite o navigare intuitivă și care o repetă, ca conținut, pe cea cu care v-ați obișnuit folosind versiunea desktop.

La fel, suntem deschiși să primim propuneri de optimizare a funcționalităților versiunii mobile, de aceea vă rugăm să ne scrieți sugestiile pe care le aveți la e-mailul marketing@monitor.tax.

Aducem mulțumiri managerilor de proiect Dmitrii Melinte și Ivan Suhan pentru efortul depus la modernizarea versiunii mobile.

Echipa Monitorul Fiscal FISC.MD

1 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.