Știri

Obținerea accesului la serviciile electronice din anul 2022

Ținând cont de faptul că, până la finele anului 2021, va fi exclus funcționalul de autentificare cu login/e-mail și parolă pe portalurile www.raportare.gov.md  și www.servicii.fisc.md, venim în sprijinul contribuabililor cu articolul „Identitatea electronică: excluderea opțiunii de autentificare cu nume de utilizator și parolă. Autentificare va fi posibilă doar prin MPass”. 
 
Deși anterior acesta a fost accesibil doar pentru abonații publicației „Monitorul Fiscal FISC.md”, astăzi oferim accesul tuturor persoanelor interesate, luând în considerare importanța subiectului și necesitatea informării utilizatorilor serviciilor fiscale electronice.
 
Totodată, reiterăm că pe paginile noastre permanent găsiți răspunsuri și concretizări la întrebările ce apar în activitatea cotidiană a contabililor, specialiștilor HR, a administratorilor de întreprinderi etc. Astfel, recomandăm să alegeți abonamentul potrivit pentru Dvs., iar noi ne asumăm obligația să venim și în continuare cu articole utile și actuale în domeniul fiscal, contabil, legislația muncii, dar și în cele ce țin de specificul anumitor sectoare ale economiei.
 

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

1544 vizualizări

Data publicării:

09 Noiembrie /2021 08:43

Domeniu:

Noutăți

Etichete:

Servicii electronice fiscale | acces | MPass | autentificarea | login | parola

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon