01
04 2021
196

P.P. ”Monitorul fiscal FISC.md” a încheiat un acord de colaborare cu AAIRM

La 30 martie curent, P.P. ”Monitorul fiscal FISC.md” a semnat un acord de colaborare cu Asociația Auditorilor Interni din Republica Moldova (AAIRM). Evenimentul a avut loc în contextul marcării a 10 ani de la fondarea Publicației.

Acordul prevede stabilirea unui parteneriat de lungă durată în scopul colaborării în comun, în vederea organizării studiilor şi schimbului reciproc de cunoștințe şi experiență pentru asigurarea unei bune pregătiri şi perfecționării continue a specialiștilor pentru entitățile publice, în special în domeniul controlului intern managerial şi auditului intern.

Totodată, Acordul ne va permite asigurarea și obținerea suportului în cadrul evaluărilor externe în domeniul auditului intern în sectorul public, consultări reciproce asupra unor probleme apărute în legătură cu punerea în aplicare a cadrului normativ în domeniu, precum și promovarea bunelor practici în domeniul auditului intern în cadrul entităților publice şi sporirea prestigiului profesiei de auditor intern în sectorul public.

Acordul de colaborare a fost încheiat pentru o perioadă de trei ani.

 

Notă: În cadrul evenimentului de semnare a Acordului au fost respectate toate măsurile de prevenire a infecției COVID-19.

 

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.