30
03 2022
147

P.P. ”Monitorul fiscal FISC.md” la 11 ani de activitate!

 PP „Monitorul fiscal FISC.MD” aniversează astăzi 11 ani de activitate! E mult sau puțin, cert este că în toată această perioadă activitatea publicației s-a axat pe necesitățile informaționale ale contribuabililor, devenind obiectivul de bază în termeni de comunicare veridică, sigură, corectă și explicită.

De 11 ani echipa PP „Monitorul fiscal FISC.MD” este antrenată în acțiuni de informare continuă zi de zi, oră de oră, pe diverse canale, reușind să identifice cea mai comodă modalitate de comunicare pentru fiecare cititor în parte. Sunt 11 ani de realizări obținute cu multă muncă și dăruire, noi servicii și produse destinate utilizatorilor.

Ne bucură aprecierea Dvs. ca partener activ și sigur, iar acest fapt ne impulsionează să transformăm greul în ușor, lucrurile complicate - în simple, iar greutățile în oportunități.

La zi aniversară, Vă mulțumim tuturor pentru încredere, apreciere, fidelitate și interesul cu care așteptați fiecare ediție, pentru criticile constructive, pentru idei și sugestii. Vă urăm ca succesul, progresul și dorința de informare corectă să facă parte din activitatea Dvs. zilnică, iar rezultatele să le obțineți pe măsura așteptărilor.

 

Cu deosebit respect,

Directorul PP „Monitorul fiscal FISC.MD”

Rodica MUSTEAȚA-STACI

 

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.