11
09 2014
752

Publicarea primei hărţi animate în domeniul agriculturii

Biroul Naţional de Statistică anunţă plasarea pe pagina oficială a unei noi hărţi animate — «Efectivul de animale în gospodăriile de toate categoriile».

Vizualizarea animată a datelor prin intermediul acestei aplicaţii permite observarea evoluţiei în profil teritorial a indicatorilor ce ţin de efectivul bovinelor, vacilor, porcinelor, ovinelor și caprinelor, cabalinelor, iepurilor de casă și familiilor de albini, în perioada anilor 2007 pînă în prezent.

Pentru a vizualiza harta animată faceţi click pe imagine. Diverse opţiuni de vizualizare vor fi explicate mai jos de animaţie atunci cînd veţi poziţiona cursorul pe hartă. Pentru a vizualiza hărțile animate trebuie să aveţi instalat plugin-ul Flash.

Menționăm că, aplicaţiile au fost create în colaborare cu Centrul de Vizualizare a Datelor al Oficiului Naţional de Statistică al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Harta poate fi accesată la rubrica Produse și servicii / Produse interactive / Hărți animate sau la Statistici pe domenii / Agricultură.

Alte produse interactive elaborate de BNS sînt disponibile la rubrica Produse interactive.via www.statistica.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.