18
05 2021
645

Serviciile digitale oferite de CCI a RM - o soluție pentru diminuarea consecințelor pandemiei de COVID-19

În contextul restricții impuse de pandemia de COVID-19, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) îndeamnă mediul de afaceri din țară să acceseze serviciile digitale, pentru diminuarea consecințelor noului virus.

Astfel, antreprenorii pot participa la expoziții virtuale, webinare, consultări pe diferite subiecte, forumuri de afaceri, organizate de CCI a RM, precum și pot solicita expertiza, evaluarea bunurilor și serviciilor.

 

Mai jos vă prezentăm serviciile digitale, funcționale, pe care le puteți solicita de la CCI a RM, și care se află la un clik distanță:

 

Anul curent, CCI a lansat proiectul destinat digitalizării procesului de eliberare a Carnetelor ATA de către CCI, susținut de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD).

Totodată, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Agenția de Guvernare Electronică (AGE) au organizat pe parcursul lunii aprilie 2021, 3 sesiuni de informare online, cu genericul: “Servicii digitale pentru susținerea afacerilor”

 

Pe durata celor 3 sesiuni de informare, participanții au beneficiat de informații despre serviciile electronice pentru business și au participat la exerciții practice, pentru a-și consolida abilitățile de utilizare a serviciilor electronice.

 

De asemenea, CCI a RM, lucrează în prezent la dezvoltarea următoarele platforme online:

  • Academy.chamber.md- instruire la distanță;
  • Registrul membrilor CCIhttps://chamber.md/membrii-cci/;
  • Sime.md- Platforma Învățământ Dual dual.chamber.md cu integrarea Sistemului informațional de management în Educație.

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele organizate de CCI a RM, dar și serviciile oferite mediului de afaceri, accesații paginile:

CCI a RM

Facebook 

Twitter 

Linkedin


via | chamber.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.