06
07 2020
898

Sondajul „Evaluarea impactului COVID-19 asupra climatului de afaceri”

Camera de Comerț Americană din Moldova, în colaborare cu Secretariatul Consiliului Economic pe lângă prim-ministru  realizează, în perioada 6-18 iulie 2020, chestionarul „Evaluarea impactului COVID-19 asupra climatului de afaceri”. Acesta este adresat întreprinderilor din toate sectoarele economiei naționale și poate fi accesat aici
 
Prin intermediul sondajului reprezentanții comunității de afaceri vor putea furniza informații despre măsura în care este afectată activitatea lor, factorii care le dăunează cel mai mult, dar și  acțiunile care i-ar ajuta să facă față situației create.

 

Rezultatele chestionarului vor fi utilizate la realizarea studiului de impact al crizei pandemice COVID-19 asupra sectoarelor economiei lansat pe 22 iunie. În rezultatul studiului vor fi elaborate acțiuni pentru depășirea problemelor comunității de afaceri.

 

Studiul este realizat în colaborare cu Ministerul Economiei și Infrastructurii, cu suportul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și al altor parteneri de dezvoltare.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.