12
06 2020
601

Specialiștii debutanți în finanțe publice, invitați la un nou curs de instruire online

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită specialiștii începători în finanțe publice să se înscrie la cursul de instruire la distanță cu tema: „Finanțe publice: practica și teoria pentru specialiștii începători”, care va loc în perioada 15 – 19 iunie 2020.  

 

Cursul are o durată de cinci zile, 18 ore de studii și se va desfășura în intervalul orelor  9.00 și 13.00. Instruirile sunt contra plată. Ele vor decurge în regim de videoconferință, cu utilizarea aplicației Zoom.

 

Cursul de instruire este destinat specialiștilor fără experiență de muncă în domeniul finanțelor publice și celor care au o experiență în acest sector de până la un an. Organizatorii instruirilor consideră că acestea vor fi utile pentru angajații din sectorul finanțe publice fără studii superioare de profil și pentru cei care au activat în alte sectoare și s-au angajat recent în subdiviziunile de profil ale instituțiilor publice.

 

Instruirile au scopul de a dezvolta cunoștințele teoretice ale audienților în domeniul finanțelor publice, a le forma deprinderi practice privind aplicarea normelor legale în sectorul bugetar și a-i familiariza cu rolurile instituțiilor participante la procesul bugetar și cu responsabilitățile specialiștilor implicați în acest proces. 

 

Programul de studii cuprinde subiecte privind componentele bugetului public național și ale bugetelor consolidate, procesul bugetar, planificarea, executarea și clasificația bugetară, evidența contabilă și raportarea în sistemul bugetar. Agenda integrală a cursului „Finanțe publice: practica și teoria pentru specialiștii începători” poate fi consultată aici 

 Doritorii de a participa la instruiri urmează să se înscrie la ele, accesând link-ul sau pagina web http://cursuri.ctif.md.

Mai multe informații despre organizarea cursului de instruire, agenda și orarul acestuia pot fi obținute la Centrul de instruire în finanțe al CTIF, tel: 022 822-032, 068669942

 

 


via | ctif.gov.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.