26
06 2020
697

Ziua … articolelor deschise

Dragi cititori, mulțumim tuturor celor ce apreciază muncă echipei Publicației Periodice „Monitorul Fiscal FISC.md”, fiind alături de noi zi de zi. Ne face plăcere să auzim de la contabili destăinuiri de genul „cafeaua de dimineață e mai gustoasă cu Monitorul fiscal…”
 
Pentru ca și persoanele care încă nu au deprinderea „cafelei cu noutăți fiscale” să poată prinde gustul acesteia, am decis să oferim câteva articole ce sunt accesibile doar abonaților noștri în regim deschis.

 

Astăzi aveți posibilitatea să citiți:

·        10 reguli pentru subvenționarea plăților salariale 

 

·        Studiu de caz: data depunerii cererii de subvenționare a plăților salariale 

 

 

·        Programul de rambursare a TVA: modul de determinare, acordare și contabilizare 

 

·        Modul de subvenționare a dobânzilor la creditele bancare 

 

 

·        Правомерность оформления индивидуального трудового договора

 

 

Pentru că volumul informației propuse spre examinare este mare, vă oferim posibilitatea să apreciați utilitatea acesteia timp de trei zile, iar luni, 29 iunie, acestea din nou vor fi accesate doar de cei ce dețin unul din abonamentele publicației. Totodată, amintim că oferta de abonare cu reducere este valabilă doar până la 30 iunie 2020.

 

Considerăm necesar să menționăm că în luna august va ieși de sub tipar nr.5 (60) al revistei monitorul.fisc.md, în care veți găsi continuarea tematicii legislației muncii și răspunsul la întrebările ce elemente obligatorii trebuie să conțină contractul individual de muncă și ce norme vor fi respectate la includerea în contract a termenului de probă.

 

 

O altă întrebare frecvent adresată publicației este impozitarea freelancerilor, care trebuie să conștientizeze că, totuși, cu libertatea vin și anumite responsabilități, iar plata impozitelor și taxelor pentru veniturile obținute din freelancing este o obligație și nu o opțiune. Detaliile pot fi obținute pe paginile revistei.

 

Care este regimul fiscal al plăților sub formă de donație efectuată de întreprinderea „X” pe timp de pandemie unor persoane fizice șomeri și multe altele vor putea afla cei ce vor lua o decizie bună – să ce aboneze la pachetul Premium sau Clasic (includ varianta de tipar a publicației).

 

Lectură plăcută.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.