29
09 2014
1775

Aplicația e-Traffic acum disponibilă pe iOS și permite achitarea prin MPay

Aplicația e-Traffic care permite utilizatorilor recepționarea notificărilor despre încălcările surprinse de camerele de supraveghere este disponibilă de astăzi și pe iOS.

Vestea și mai bună este că de acum pot fi evitate orice drumuri pentru achitarea amenzilor. Aplicația e-Traffic a fost racordată la MPay, lucru care face posibilă achitarea amenzilor direct de pe telefonul mobil utilizând metoda cardului bancar.

Aplicația informează utilizatorii despre următoarele aspecte ale încălcării: numărul documentului intern al poliției, numărul articolului încălcat al Codului Contravențional, descrierea încălcării, locul încălcării, punctele de penalizare, suma minimă și maximă a amenzii. Serviciul va transmite notificări doar din momentul abonării la modulul de notificare, astfel încălcările comise pînă la utilizarea aplicației nu vor putea fi vizualizate.

Prin descărcarea şi/sau folosirea aplicaţiei e-Traffic, utilizatorii acceptă să recepționeze notificări de la Centrul Unic de Monitorizare şi Control al Traficului al Serviciului Tehnologii Informaționale al Ministerului Afacerilor Interne.

e-Trafic a fost lansată în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, ea poate fi descărcată și utilizată gratuit.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.