Știri

La mulți ani, dragi contabili și auditori!

Contabilitatea este o artă a cifrelor, iar contabilii sunt considerați, pe bună dreptate, magicienii care stăpânesc cu grijă și responsabilitate aceste cifre. Fiind una din cele mai importante activități ce asigură buna funcționare a unei societăți la general, fără de care nu poate exista o economie, contabilitatea a devenit, de-a lungul timpului, o profesie complexă și reprezentativă.

 

Dragii noștri contabili și auditori,  

Ziua de 4 aprilie - când marcăm Ziua Profesională a Contabilului și Auditorului, reprezintă pentru noi toți un prilej în plus pentru a aduce toată recunoștința, admirația și aprecierea noastră pentru munca nobilă pe care o desfășoară reprezentanții acestor profesii. Cu această ocazie, Publicația Periodică „Monitorul fiscal FISC.MD” vă adresează sincere urări de bine, dorindu-vă multă răbdare, ambiție și forțe pentru activitatea, deloc ușoară, pe care o practicați.

 

Vă dorim realizări frumoase și noi oportunități de dezvoltare și afirmare, iar noi – P. P.„Monitorul fiscal FISC.MD”, vom depune tot eforul ca și în continuare să vă familiarizăm cu noutățile din domeniu și să vă oferim suportul necesar în aplicarea corectă a practicii fiscale.

 

Fie ca aportul și rolul Dvs. în activitatea entității să fie apreciat la justa valoare, indiferent dacă activați într-o companie mare sau mică, instituție de stat sau privată!

 

La mulți ani, stimată comunitate a contabililor și auditorilor!

 

 

Cu deosebită apreciere,

Rodica Musteața-Staci

Directoare redacție P.P. „Monitorul fiscal FISC.MD”

 

 

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

299 vizualizări

Data publicării:

04 Aprilie /2024 08:36

Catalogul tematic

Noutăți

Etichete:

contabili

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon