Monitorul SFS

Loteria fiscală: câștigătorii primei ediții din anul 2023

Serviciul Fiscal de Stat a publicat lista învingătorilor primei ediții (trimestriale) a concursului „Loteria fiscală” din anul 2023.

 

Conform datelor, în cadrul primei etape (trimestriale) a concursului din anul curent au participat 23 mil. de tranzacții, efectuate cu cardurile bancare în perioada 01 ianuarie – 31 martie 2023. Suma totală a tranzacțiilor a constituit circa 7 mld.lei.

 

În cadrul I etape a concursului din anul 2023 numărul tranzacţiilor efectuate cu cardurile bancare a crescut cu 30,45% faţă de etapa similară din anul 2021. Suma totală a tranzacţiilor participante, de asemenea, este în creştere cu 32,10% faţă de același indicator din anul 2022.

 

 

Concursul “Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului  nr. 657/2019.

 

Tragerile la sorți a tranzacțiilor câștigătoare se efectuează pe baza informației prezentate de către băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova, aleatoriu, în mod automatizat, prin intermediul platformei Random.org.

 

Persoanele desemnate învingătoare în cadrul I etape (trimestriale) a Loteriei fiscale din anul 2023 vor beneficia de premii în sumă a câte 1000 lei. Lista câștigătorilor poate fi consultată aici.

 

Serviciul Fiscal de Stat susține măsurile de diminuare a numeralului în economia națională și Vă îndeamnă să efectuați achitările cu cardul, participând astfel în cadrul concursului Loteria fiscală!

 

 

Instituții:

Serviciul Fiscal de Stat | Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

1347 vizualizări

Data publicării:

04 Mai /2023 10:26

Catalogul tematic

Loteria fiscală

Etichete:

loteria fiscala

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon