24
10 2013
1325

Conducerea IFPS în vizită la contribuabili

Şeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Ion Prisăcaru, a efectuat astăzi o vizită de documentare la întreprinderea „Alfa-Agil” SRL, unul dintre cele mai importante branduri de pe piaţa comercializării de produse electrocasnice din ţară.

În cadrul vizitei, Şeful IFPS a fost familiarizat cu principiile de activitate, condiţiile de muncă ale angajaţilor, a avut posibilitate să discute personal atât cu reprezentanţii conducerii, cât şi cu muncitorii antrenaţi nemijlocit în procesul de producţie. De asemenea, au fost abordate subiecte ce ţin de aspectele metodologice dificile din domeniul administrării fiscale, Ion Prisăcaru optând în favoarea conformării fiscale voluntare.

La acest subiect, Ion Prisăcaru a menţionat că autoritatea fiscală naţională a prevăzut politici de asistenţă şi sprijin la facilitarea conformării, precum şi politici de descurajare şi detectare a contribuabililor ce intenţionat nu se conformează. Un obiectiv important pentru Serviciul Fiscal, a specificat Şeful IFPS, este micşorarea presiunii asupra contribuabililor oneşti, care execută la timp şi în volum deplin obligaţiile fiscale şi, concomitent, asigurarea sancţionări inevitabile pentru cei care conştient se eschivează de la plata impozitelor, taxelor şi altor plăţi obligatorii.

via www.fisc.md

2 imagini

  • Conducerea IFPS în vizită la contribuabili
Image 1 of 2
  • Conducerea IFPS în vizită la contribuabili
Image 2 of 2

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.