24
07 2013
1123

Conducerea IFPS pune accentul pe dezvoltarea resurselor umane

Chişinău, 23 iulie 2013 – Şeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Ion Prisăcaru, a întreprins astăzi o vizită la Centrul de instruire din cadrul IFPS, unde a convocat colaboratorii fiscali într-o şedinţă de lucru.

În cadrul şedinţei, Ion Prisăcaru a pus accentele pe necesitatea dezvoltării resurselor umane, prin asigurarea cunoștințelor şi deprinderilor necesare evoluției profesionale individuale şi de grup, în corelație cu cerințele tehnologiilor informaționale.

În acest context, şeful IFPS a indicat organizarea de cursuri de instruire pentru inspectorii fiscali, durata unui curs fiind de 40 de ore (5 zile). Prima grupă de colaboratori fiscali urmează să se prezinte la cursurile de instruire deja peste două săptămâni, în acest scop fiind demarate procedurile de selectare a formatorilor, cât şi acţiunile ce vizează asigurarea de suport logistic pentru buna desfăşurare a cursurilor respective. Aceste activităţi, a mai menţionat Ion Prisăcaru, au drept scop eficientizarea administrării fiscale, principiul fundamental al activităţii autorităţilor fiscale fiind „Funcţionarul fiscal în serviciul contribuabilului”.

via fisc.md

3 imagini

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.