Monitorul SFS

Misiunea FMI: prelungirea cooperării cu SFS în cadrul Proiectului de administrare a veniturilor

În săptămână 7-11 decembrie 2020, în cadrul Serviciului Fiscal de Stat este în desfășurare misiunea de evaluare a Proiectului de administrare a veniturilor, implementat cu suportul Fondului Monetar Internațional, finanțat de Regatul Țărilor de Jos.
 
Proiectul de administrare a veniturilor a fost inițiat în anul 2017 și este la etapa sa finală – cea de implementare (decembrie 2020).
 

Obiectivele acestuia au fost axate pe activitățile de consolidare a structurii organizaționale și aranjamentelor de organizare și guvernare a Serviciului Fiscal de Stat și pe dezvoltarea managementului riscurilor de neconformare fiscală.

 

Rezultatele înregistrate în cadrul proiectului au sprijinit parcursul reformelor inițiate și, din acest considerent, de comun acord, a fost luată decizia de prelungire a cooperării pe segmentele menționate.   

 

În cadrul misiunii urmează a fi evaluate progresele în implementarea proiectului curent dar și discutate activitățile ce se vor desfășura începând cu ianuarie 2021, în cadrul proiectului de asistență tehnică, implementat cu suportul Fondului Monetar Internațional, finanțat de Uniunea Europeană.


via | :

Instituții:

Serviciul Fiscal de Stat | Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

449 vizualizări

Data publicării:

09 Decembrie /2020 14:57

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon