19
11 2015
1521

Ordinul IFPS nr. 907 din 27.10.2015 cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a Ghidului privind determinarea obligațiilor fiscale aferente impozitului pe venit al persoanelor fizice care practică activitate profesională (notarii și executorii judecătorești)

Inspectoratul Fiscal Principal de Stat, pentru cunoștință și călăuză în lucru, comunică că la 27 octombrie curent a fost aprobat Ordinul IFPS cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a Ghidului privind determinarea obligațiilor fiscale aferente impozitului pe venit al persoanelor fizice care practică activitate profesională (notari și executori judecătorești). Ghidul a fost elaborat ca urmare a intrării în vigoare a Ordinului Ministerului Finanțelor cu privire la aprobarea Formularulului-tip „Calculul impozitului pe venitul persoanelor ce practică activitate profesională de notar sau de executor judecătoresc” şi a modului de completare a acestuia (Forma CNOTAREX15), nr. 72 din 25.05.2015 (Monitorul Oficial al Republicii Moldova, 2015, nr. 131-138) și are drept scop explicarea modului de determinare a obligațiilor fiscale privind impozitul pe venitul persoanelor care practică activitate profesională de notar sau executor judecătoresc. Ordinul nominalizat poate fi accesat:
  • pe portarul intern al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat www.intern.fisc.md, compartimentul „Documente”, categoria „Oficial aprobate”, rubrica „Acte interne” compartimentul ,,Ordine 2015”;
  • pe site-ul Serviciului Fiscal de Stat www.fisc.md, compartimentul „Legislația fiscală”, categoria „Acte normative”, „Ordine”.


via | www.fisc.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.