16
10 2014
1202

Veteranii SFS își împărtășesc experiența actualilor funcționari ai fiscului

Dezvoltarea unei culturi de cooperare și colaborare între diferitele generații este esențială pentru dezvoltarea dinamică a unei instituții, pe care motiv conducerea Serviciului Fiscal de Stat salută inițiativa Asociaţiei Obştești „Uniunea Funcţionarilor şi Pensionarilor Serviciului Fiscal de Stat” de a iniția și de a dezvolta o practică nouă, exprimată prin organizarea unor întrevederi a actualilor angajați ai fiscului cu veteranii instituției, a declarat Șeful SFS, Ion Prisăcaru, în cadrul primei reuniuni de acest gen, desfășurată recent la Cahul.

În cadrul reuniunii, Ion Prisăcaru a apreciat înalt aportul veteranilor SFS la dezvoltarea autorității fiscale naționale și a relevat importanța de a combina experiența generației în vârstă cu dinamismul tinerilor, pe această cale fiind posibil de dinamizat procesul de modernizare europeană a autorității fiscale.

De asemenea, Șeful SFS a mai menționat și latura umană a unor asemenea practici, insistând asupra faptului că veteranii SFS trebuie să se bucure de atenția colegilor mai tineri.

La același subiect, doamna Elvira Pantea, șef al IFS Bălți, vicepreședinte al Asociaţiei Obştești „Uniunea Funcţionarilor şi Pensionarilor Serviciului Fiscal de Stat”, le-a mulțumit participanților la întrevedere pentru eforturile și munca asiduă depuse pentru dezvoltarea autorității fiscale naționale.

Menționând meritele veteranilor fiscului, doamna Elvira Pantea i-a informat că asemenea întrevederi vor avea loc permanent, că Asociația are deja sediu, unde sunt așteptați cu drag toți veteranii, și că, în scurt timp, va fi lansat site-ul Asociației, care va găzdui informații despre proiectele și activitățile derulate.

Luând cuvântul, reprezentanții veteranilor SFS au adus mulțumiri pentru lansarea unui asemenea proiect și și-au exprimat deschiderea spre un transfer optim de cunoștințe și experiențe către generațiile noi. De asemenea, vorbitorii au menționat importanța creării unui dialog permanent între foștii și actualii angajați ai fiscului, persoanele în etate fiind deosebit de receptive atunci când li se cere sfatul, nu doar în cazurile ce țin de problemele strict profesionale.

Notă:

Asociația Obștească ”Uniunea Funcționarilor, Veteranilor și Pensionarilor Serviciului Fiscal de Stat” a fost constituită la 25 iunie 2013. Scopurile de bază ale activității sunt promovarea și protecția drepturilor și intereselor comune și particulare ale funcționarilor Serviciului Fiscal de Stat; participarea la perfecționarea cadrului normativ-legislativ și elaborarea proiectelor de acte normative în domeniul fiscal; organizarea activității de binefacere atât pentru membrii săi, cât și pentru păturile social-vulnerabile ale societății.

Galeria foto a noutatii:

via www.fisc.md

7 imagini

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.