Știri

Opinia mediului de afaceri contează

Pentru identificarea problemelor și soluțiilor, precum și evaluarea impacturilor potențiale ale reformelor asupra mediului de afaceri, Secretariatul Consiliului Economic pe lână Prim-ministrul RM îndeamnă agenții economici să participe la sondajele săptămânale desfășurate pe platforma aplicației BizRadar. Acestea vor fi succinte, fiind necesare doar câteva minute din timpul respondenților deja abonați în aplicația BizRadar.

 

Ce este BizRadar și cum descărcați aplicația.

 

Rezultatele participării la sondaje vor confirma stringența și importanța problemelor comunicate de reprezentanții mediului de afaceri, precum și vor contribui la promovarea mai eficientă a soluțiilor identificate.

 

Prin urmare, este esențial să monitorizați sondajele lansate și să completați chestionarele. Acest efort este necesar pentru a asigura participarea businessului în procesele menționate, deoarece lipsa opiniei Dvs. ar putea reduce din importanța reformelor și poate împiedica promovarea modificărilor importante în legislație.

 

Astfel, la momentul de față sunt în desfășurare 2 sondaje, accesibile pentru participare întreprinderilor abonate la BizRadar, cu următoarele tematici:

  • Percepția comunității de afaceri privind organele de control de stat.
  • Examinarea medicală și cursuri de instruire obligatorii pentru angajați și angajatori.

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

540 vizualizări

Data publicării:

01 Decembrie /2022 09:02

Catalogul tematic

Noutăți

Etichete:

mediul de afaceri | Consiliul Economic | Sondaj

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon