
Panorama
В ресторанах Европы вводят "налог на жадность" за недоеденные блюда
"Бери лишь то, что сможешь доесть, так как за остатки на тарелке придется оплатить дополнительный налог".И несмотря на то, что надпись видна издалека, большинство клиентов узнают о странной акции лишь после получения счета за слишком обильную трапезу.
via www.gorod.lv
„Acest articol aparține exclusiv P.P. „Monitorul fiscal FISC.md” și este protejat de Legea privind drepturile de autor.
Orice preluare a conținutului se face doar cu indicarea SURSEI și cu LINK ACTIV către pagina articolului”.
Autentificare
Autentificarea se poate efectua cu ajutorul adresei de E-mail sau a Login-ului
E-mail/Login *
Parola *
Contul de utilizator a fost creat cu succes. Pentru confirmarea înregistrării accesați linkul expediat la e-mailul indicat în formularul de înregistrare, care este valabil până la 30 zile calendaristice
Adresează-ne o întrebare
Dorești să obții un răspuns rapid si complex sau să ne sugerezi tematica unui articol necesar procesului tău de lucru? Loghează-te, expediază întrebarea sau sugestia și primești răspunsul experților în cel mai scurt timp la adresa de e-mail sau în profilul tău de pe pagină.
E-mail *
Comanda serviciului prin telefon
Introduceți corect datele solicitate și în scurt timp veți fi contactat de un operator
Prenumele *
Numele *
E-mail *
Telefon *
Feedback
Pentru monitorizarea statutului de prelucrare a Feedbackului expediat, recomandăm inițial să parcurgeți procesul de autentificare pe portal. Astfel, mesajul de răspuns din partea PP „Monitorul Fiscal FISC.md” la feedback se va salva și afișa în Profilul Dvs. În cazul expedierii feedback-ului fără a fi autentificat pe portal, mesajul va fi remis la adresa de e-mail.
E-mail *
E-mail *
2367 vizualizări
Data publicării:
17 August /2013 14:46
Catalogul tematic
Noutăți
Etichete:
налог на еду | Европа
2 comentarii
Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.
Samoila Aurel
19 August /2013 09:35
ar fi binevenita practica data si pentru RM in special la nunti, cumatrii, inmormintari si alte ceremonii unde mesele se rup de bucate in exces de unde ulterior o mare parte a bucatelor ramase ajung la gunoi ori in cel mai bun caz sunt date la porci. Astfel, ca sa nu ne prefacem in porci ar fi bine sa fim mai rezervati, calculati in cele ce consumam si cit consumam, poate astfel devenim ceva mai bogati si bine facuti :)
Monitorul fiscal FISC.md
20 August /2013 12:43
Samoila Aurel
Suntem totalmente de acord cu părerea dvoastră!