Monitorul SFS

SFS organizează un seminar referitor la modificările efectuate în formularul Declarației IPC21

 

Serviciul Fiscal de Stat are drept prioritate în activitatea sa de a oferi informații de calitate contribuabililor, în vederea creării condițiilor necesare conformării voluntare la respectarea prevederilor legislației și onorarea obligațiilor fiscale în termen și în volum deplin.


 

În acest sens, angajații din subdiviziunea metodologică a SFS, de comun cu reprezentanții Casei Naționale de Asigurări Sociale, vor desfășura un seminar de instruire cu genericul „Modificări efectuate în formularul Declarației IPC21, precum și în cerințele de completare a tabelului nr.2, partea I din Declarația nominalizată”, care va avea loc la data de 01 august 2023, ora 10:00, în format online, prin intermediul platformei Zoom.


 

Subiectele care se vor pune în discuție în cadrul seminarului sunt următoarele:

 

Modificările efectuate în structura formularului Declarației forma IPC21) (completarea formarului IPC21 cu un nou tabel (nr.1.1) prin care întreprinderile clasificate ca întreprinderi micro, mici sau mijlocii, conform criteriilor stabilite prin Legea nr.179/2016 cu privire la întreprinderile mici şi mijlocii, vor declara impozitul pe venit);

 

Ajustarea cerințelor de completare a tabelului nr.2, partea I Ia Declarația forma IPC21 (completări stabilite la pct.8, 9 și 13 cu unele coduri  suplimentare (derivate) ale persoanelor asigurate (anexa nr.4 la Ordinul nr.94/2020).

 

În acest sens, vă îndemnăm să accesați link-ul: https://sfs.md/ro/seminare/directia-generala-metodologia-impozitelor-si-taxelor și să completați formularul de înregistrare cu datele de contact solicitate.


 

Serviciul Fiscal de Stat încurajează înscrierea și participarea activă a contribuabililor la seminare. De asemenea, autoritatea fiscală solicită contribuabililor să propună tematici pentru seminarele ce urmează a fi organizate, prin accesarea compartimentului „Seminare” de pe pagina-web www.sfs.md și utilizarea funcționalului „Propuneți tema”.

 

 

 

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

1236 vizualizări

Data publicării:

26 Iulie /2023 11:46

Catalogul tematic

IPC21

Etichete:

IPC21 | seminar

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon