Monitorul SFS

SFS va organiza un seminar aferent modificărilor efectuate în Legea privind plata pentru poluarea mediului

Serviciul Fiscal de Stat anunță că la data de 29 noiembrie 2023, la ora 14:00, va fi organizată o sesiune aferent modificărilor efectuate în Legea nr. 1540/1988 privind plata pentru mărfurile care, în procesul utilizării, cauzează poluarea mediului, în vigoare începând cu 1 octombrie 2023.

 

În cadrul seminarului vor fi prezentate:

  • Aspecte metodologice privind determinarea obligațiilor aferente taxei pentru mărfurile, care, în procesul utilizării, cauzează poluarea mediului;
  • Modalitatea de reflectare a indicatorilor în noul formular a Dării de seamă privind taxa pentru mărfurile care, în procesul utilizării, cauzează poluarea mediului (formularul POLMED23);

 

Seminarul de instruire va avea loc în format online, prin intermediul platformei ZOOM, iar în calitate de formatori vor fi specialiștii din cadrul Direcției generale metodologia impozitelor și taxelor din cadrul SFS.

 

Pentru a vă înregistra la seminarul menționat supra, vă îndemnăm să accesați următorul link și să completați formularul.

 

Totodată, pe pagina-web a SFS puteți găsi și graficul seminarelor de instruire cu participarea contribuabililor pentru semestrul II al anului 2023, organizate de către Direcțiile deservire fiscală din toată țara. Informația respectivă poate fi accesată prin accesarea următorului link.


Toate seminarele sunt gratuite și au loc în regim mixt (format fizic și online). Vă puteți înregistra la oricare seminar indiferent de raza de deservire.

 

De asemenea, autoritatea fiscală încurajează contribuabilii să propună tematici pentru seminarele ce urmează a fi organizate, prin accesarea compartimentului „Seminare” de pe pagina-web www.sfs.md și utilizarea funcționalului „Propuneți tema”.

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

617 vizualizări

Data publicării:

22 Noiembrie /2023 13:29

Domeniu:

Noutăți fiscale

Etichete:

seminar

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon