30
03 2021
224

„Monitorul Fiscal FISC.MD” - platforma perfectă unde se întâlnesc problemele și soluțiile, teoreticienii și practicienii...

„Monitorul Fiscal FISC.MD” este platforma perfectă unde se întâlnesc problemele și soluțiile, teoreticienii și practicienii, sectorul public și cel privat. Această combinație a reușit, pe parcursul celor 10 ani de activitate, să livreze contribuabililor zeci de mii de răspunsuri și soluții ce au permis reducerea costurilor legate de timp și muncă în procesul de aplicare a legislației.

Nu o să greșesc afirmând că platforma „Monitorul Fiscal FISC.MD”, fiind o sursă enormă de date juridice și a modului de aplicare a acestora, reprezintă una dintre cele mai importante izvoare ale dreptului fiscal și contabil în Republica Moldova. La fel, prin scoaterea în evidență a cazurilor practice specifice și a inovațiilor, a reușit mereu să contribuie la dezvoltarea legislației prin adaptarea acesteia la evoluțiile economice.

Un rol deosebit pe care îl are platforma este să furnizeze contribuabililor ceea ce au ei nevoie cel mai mult - certitudine, respectiv siguranța aplicării corecte a legislației. Nu în ultimul rând, s-a reușit cu succes să fie identificate, promovate și puse în interacțiune persoane din sectorul public și privat, care au împărtășit cu succes cunoștințele în domeniile gestionate. Știu că toate acestea s-au întâmplat datorită unei echipe mici cu oameni minunați și dedicați, pe care am onoarea să îi felicit, să le mulțumesc pentru munca depusă și să le urez succese mari în continuare.

Profesionalismul, braț la braț cu efortul zilnic și dăruirea depusă se reflectă perfect în activitatea desfășurată și demonstrează munca nobilă realizată spre binele, ajutorul și folosul cititorului.


Cu respect,

Dorel NOROC

Secretar de Stat Ministerul Finanțelor

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.