20
03 2017
1736

Abonații „Monitorul Fiscal FISC.MD” vor beneficia de ofertă excepțională susținută de ACAP

Asociaţia Obştească „Asociaţia Contabililor şi Auditorilor Profesionişti din Republica Moldova” (ACAP RM) vine cu o ofertă specială pentru abonații Publicației. De o reducere de 5% din prețul cursurilor pentru contabili, organizate de către ACAP RM, vor beneficia cei care vor procura unul dintre abonamentele Publicației pe anul 2017, până la finele anului. Un acord în acest sens a fost semnat între ACAP RM și PP „Monitorul Fiscal FISC.MD”. La înscrierea la cursurile pentru contabili, abonații Publicației vor prezenta factura sau factura fiscală și comanda (formularul de abonare), eliberate de către Publicație sau unul din prestatori:
  1. ÎS „Fiscservinform”
  2. ÎS „Poșta Moldovei”
  3. SRL „Moldpresa Grup”
  4. SRL „Ediții Periodice”
  5. SRL „Pressinform Curier”
  6. SRL „Max Expres”,
ceea ce le va garanta reducerea menționată, aplicată prețului pentru participarea la curs, afișat de ACAP RM. Totodată, celor ce vor prezenta scrisoarea de confirmare a calităţii de membru activ al ACAP RM emisă de către ACAP RM, li se va acorda o reducere de 5% la prețul abonamentelor pe anul 2017, oferite de Publicație. Urmăriți ediția electronică monitorul.fisc.md pentru a fi la curent cu toate noutățile din domeniul fiscal și contabil. La fel, nu ratați șansa de a beneficia de ofertele exclusive cu care vin cei mai buni și credibili parteneri.

Informaţii suplimentare privind abonarea la produsele PP „Monitorul Fiscal FISC.MD”, la numerele de telefon (022)822-024 / (022)822-028 și pe link- ul .

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.