13
04 2017
1088

Am citit, am apreciat, am câştigat!

Această afirmaţie poate aparţine oricărui câştigător a concursului lansat de Publicația Periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” şi care sunt:

Aliona Pâslaru, Valentina Timofeev, Inga Stati, Doina Galbur Mereuţa, Dorin Ciobanu şi Ludmila Gandiuc.

Câştigătorii nominalizaţi au fost în vizită la sediul Publicaţiei pentru a-şi ridica premiile — un Cod fiscal actualizat pentru anul 2017 în limbile română şi rusă, precum şi un bilet pentru două persoane la o piesă, oferit de partenerii Publicaţiei, Teatrul Eugen Ionescu.

În mesajul adresat câştigătorilor, directorul P.P. „Monitorul Fiscal FISC.MD”, Rodica Musteaţa i-a felicitat pentru premiile obţinute şi i-a îndemnat să devină abonaţi ai Publicaţiei.

Vă felicit pentru faptul că sunteţi cei şase norocoşi, care aţi intrat în posesia premiilor oferite de Publicaţie. Am hotărât să fie anume şase persoane câştigătoare, deoarece cifra aceasta este una semnificativă pentru noi, dat fiind faptul că anul acesta Publicaţia a împlinit şase ani de la fondare. Vă aşteptăm cu drag să vă vedem printre abonaţii Publicaţiei, mai ales că avem în acest sens şi promoţii. Astfel, dacă vă abonaţi până la 27 aprilie 2017, la pachetul PREMIUM, veţi primi reducere de 200 de lei la procurarea celui de-al doilea abonament PREMIUM. Totodată, indiferent de abonamentul ales, veţi primi în dar şi câte o cutie cu ciocolate. Pe lângă toate acestea, echipa Publicaţiei pregăteşte şi alte surprize pentru abonaţii săi, a menţionat directorul Publicaţiei.

Câştigătorii au fost entuziasmaţi de faptul că au primit în dar Codul fiscal actualizat şi au afirmat că vor deveni abonaţi ai P.P. „Monitorul Fiscal FISC. MD”, pentru a fi la curent cu cele mai importante noutăţi din domeniul fiscal şi pentru a beneficia de analizele şi comentariile oferite de experţi.

Nu pot spune că sunt un cititor fidel al P.P. „Monitorul Fiscal FISC.MD”, dar am avut ocazia să răsfoiesc de câteva ori paginile revistei şi mi-a plăcut. Pe viitor voi utiliza această sursă de informare, care este binevenită pentru cei din domeniul contabil, în primul rând, pentru cei care tind spre o dezvoltare profesională, a menţionat Ludmila Gandiuc, una dintre câştigătoarele concursului.

Despre concurs am aflat prin intermediul paginii de facebook a Publicaţiei şi sunt foarte fericită pentru că am participat şi am câştigat. Am intrat în concurs exact în ziua în care am absolvit cursurile de contabilitate organizate de MACIP, cred că această coincidenţă mi-a adus noroc, a declarat Inga Stati, o altă câştigătoare.

Reamintim că la data de 30 martie curent, cu ocazia marcării a şase ani de la fondarea Publicaţiei, pe pagina de facebook a Publicaţiei a fost lansat un concurs. În total, la concurs au participat 309 persoane, iar cei şase câştigători au fost selectaţi prin intermediul generatorului de numele aleatorii Random.org.

Publicaţia Periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” aduce mulţumiri tuturor celor care au participat la concurs şi vă îndeamnă să ne urmăriţi pentru că vă pregătim multe alte suprize.

8 imagini

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.