Știri

ANRCETI a aprobat plățile de reglementare pentru anul 2022

Cuantumul plății de reglementare și monitorizare în domeniul comunicațiilor electronice pentru anul 2022 va constitui 0,3% din volumul venitului provenit din activitățile în domeniul comunicațiilor electronice, rămânând la nivelul anilor precedenți. 
 
În Monitorul Oficial din 15 octombrie curent a fost publicată Hotărârea Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) nr. 30 din 8 octombrie 2021, prin care a fost stabilită plata pentru următorul an.

 

Potrivit hotărârii, furnizorii care, împreună cu alți furnizori din același grup de întreprinderi, vor înregistra în anul 2022 un volum de venituri cumulativ mai mic de 3000 lei nu vor avea obligația de achitare a plăților de reglementare și monitorizare pentru anul 2022.

 

Furnizorii de rețele/servicii de comunicații electronice vor transfera pe contul curent al ANRCETI plățile respective trimestrial, până la data de 15 a lunii imediat următoare trimestrului de gestiune.

 

Reamintim că, potrivit Legii comunicațiilor electronice nr. 241/2007, anual, până la data de 1 noiembrie, Agenţia are obligația de a publica în Monitorul Oficial decizia privind cuantumul plăţilor de reglementare şi monitorizare stabilit pentru anul următor.

author icon

Marina Căldare

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD" | Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI)

827 vizualizări

Data publicării:

19 Octombrie /2021 07:58

Domeniu:

Noutăți

Etichete:

ANCRETI | reglementare | plati de reglementare | anul 2022

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon