28
12 2020
1180

ANTA: Graficul controalelor planificate pentru anul 2021

Agenția Națională Transport Auto va realiza pe parcursul anului viitor 828 de controale, potrivit Graficului controalelor planificate pentru anul 2021. Acesta a fost aprobat prin Ordinul autorității nr. 363 din 11 noiembrie 2020.
 
Astfel, potrivit Ordinului, ANTA va realiza următoarele controale în domeniile sale de competență:
 
  • securitatea și sănătatea în muncă în domeniul transportului rutier, activităților conexe transportului și activităților de instruire, perfecționare și atestare profesională – 274 controale;
  • protecția consumatorilor de servicii în domeniul transportului rutier, activităților conexe și de instruire/perfecționare/atestare profesională - 274 controale;
  • în domeniul transportului rutier - 200 controale;
  • în activitățile conexe transportului rutier și activități de instruire, perfecționare și atestare – 80 controale.
 
Potrivit documentului, ANTA va efectua vizite de control în comun cu inspectorul responsabil de domeniul transporturilor rutiere/domeniul activităților conexe transporturilor rutiere și protecția consumatorilor și cu inspectorul responsabil de securitatea și sănătatea în muncă.
 
 Verificările sunt planificate în conformitate cu Metodologia de planificare a controlului de stat asupra activității de întreprinzător în baza analizei riscurilor.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.