Știri

ANTA: Graficul controalelor planificate pentru anul 2021

Agenția Națională Transport Auto va realiza pe parcursul anului viitor 828 de controale, potrivit Graficului controalelor planificate pentru anul 2021. Acesta a fost aprobat prin Ordinul autorității nr. 363 din 11 noiembrie 2020.
 
Astfel, potrivit Ordinului, ANTA va realiza următoarele controale în domeniile sale de competență:
 
  • securitatea și sănătatea în muncă în domeniul transportului rutier, activităților conexe transportului și activităților de instruire, perfecționare și atestare profesională – 274 controale;
  • protecția consumatorilor de servicii în domeniul transportului rutier, activităților conexe și de instruire/perfecționare/atestare profesională - 274 controale;
  • în domeniul transportului rutier - 200 controale;
  • în activitățile conexe transportului rutier și activități de instruire, perfecționare și atestare – 80 controale.
 
Potrivit documentului, ANTA va efectua vizite de control în comun cu inspectorul responsabil de domeniul transporturilor rutiere/domeniul activităților conexe transporturilor rutiere și protecția consumatorilor și cu inspectorul responsabil de securitatea și sănătatea în muncă.
 
 Verificările sunt planificate în conformitate cu Metodologia de planificare a controlului de stat asupra activității de întreprinzător în baza analizei riscurilor.
author icon

Marina Căldare

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

1409 vizualizări

Data publicării:

28 Decembrie /2020 08:00

Domeniu:

Noutăți

Etichete:

ANTA | graficul controalelor | monitorul.fisc.md

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon