04
08 2021
430

Asociațiile de business pot participa la concursurile de granturi lansate de EU4Business

Până la 30 august curent, asociațiile de business din Moldova, din sectoarele turism, textile, industrii creative și vinuri, sunt invitate să depună dosarul de participare la concursurile de granturi lansate de către proiectul EU4Business: Connecting Companies (EU4BCC).
 
Proiectul va acorda asociațiilor de business din țările Parteneriatului Estic și din statele membre ale UE care au înregistrat ultimii ani o cifră de afaceri egală sau mai mare de 50 mii de euro, 28 granturi în valoare de 60 mii euro fiecare, pentru organizarea a 2 tipuri de activități: B2B Matching și vizite de studiu.
 
Cofinanțarea va reprezenta 95% din bugetul real final, până la o valoare maximă de 57 mii euro.
 
Scopul proiectului este de a oferi suport pentru dezvoltarea economică durabilă și crearea de locuri de muncă în țările Parteneriatului Estic, ajutând IMM-urile să crească, în special prin promovarea comerțului, investițiilor interne și încurajarea relațiilor comerciale cu companiile din Uniunea Europeană.
 
Detalii privind criteriile de eligibilitate, condițiile și documente necesare pentru aplicare la proiect le găsiți aici.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.