26
08 2020
660

Camera de Comerț și Industrie lansează o platformă online dedicată antreprenorilor

Camera de Comerț și Industrie (CCI) anunță despre lansarea, începând cu 20 seprembrie curent a platformei www.client.chamber.md.

 

Platforma are ca scop digitalizarea serviciilor destinate antreprenorilor, care la moment sunt preocupați de optimizarea resurselor, iar tranzacțiile online sunt în continuă creștere.

 

 
Platforma este destinată beneficiarilor serviciilor de Expertiză, Evaluare și Certificare a originii mărfurilor. Aceste servicii pot fi solicitate online, iar specialiștii CCI vor pregăti rapoarte și certificate în baza documentelor transmise în format electronic.

 

 
Serviciul de depunere online a cererilor permite reducerea timpului şi a costurilor, astfel evitându-se deplasările la sediile CCI a RM și a filialelor din teritoriu. De la completarea cererii până la achitarea serviciului - toate operațiunile pot fi realizate exclusiv online.

 

 
Rapoartele solicitate pot fi eliberate pe suport de hârtie sau, la solicitarea companiei, în format electronic cu semnătura electronică a CCI. Platforma poate fi accesată de la calculator sau de pe un telefon mobil.

 

 
Ghid video de utilizare al platformei este disponibil aici

via | chamber.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.