18
11 2020
544

Cele mai bine plătite locuri de muncă vacante din țară

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a publicat topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante. Astfel, la situația din 16 noiembrie curent, cel mai mare salariu pentru un loc de muncă vacant constituia 50 mii lei și era propus pentru funcția de director de producție.
 
Următorul în top este salariul de 20 mii lei este propus de un angajator din Telenești pentru poziția de inginer tehnolog. Totodată, alți agenți economici oferă salarii între 15-17 mii lei pentru cei care vor ocupa funcțiile vacante de șef producție, conducător auto, inginer, apicultor, tehnolog etc.

 

Salarii ce variază între 10-12 mii lei se propun pentru următoarele poziții: medic specialist (Cantemir), tipăritor, electromontor, cusător, sudor, inginer (Taraclia), mecanic etc. Totodată, se acordă salarii de 10 mii lei pentru funcțiile de contabil-șef (Hâncești), inginer programator, asistent farmacist, conducător auto, economist, inginer construcții, cofetar, lăcătuș auto, profesor în învățământul profesional (Anenii Noi) și altele. Salarii maxime de 9 mii lei sunt propuse pentru cei care vor ocupa locuri de muncă vacante de analist financiar (Comrat), contabil, electrogazosudor, asistent medical (Briceni).

 

Topul este încheiat cu salarii maxime de 8 mii lei, care sunt oferite pentru cei ce se vor angaja în funcția de medic medicina de familie (Florești, Chișinău); agent imobiliar, bucătar, ofițer urmărire penală (Rezina), contabil (Cantemir), sudor, muncitori auxiliari, medic specialist (Bălți) și electrician-montator.

 

La sfârșitul lunii octombrie 2020, la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă erau înregistrate 8402 locuri de muncă vacante active.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.