29
04 2021
1137

CNAS: programare online

Casa Națională de Asigurări Sociale reamintește că, beneficiarii tuturor prestaţiilor sociale pot să-şi programeze în regim online vizita la casa teritorială de asigurări sociale, accesând bannerul „Programare online la CTAS”. Pentru programarea online trebuie să parcurgeți doar câţiva paşi: selectaţi oficiul CTAS conform vizei de domiciliu, tipul serviciului, data naşterii, IDNP-ul, numele, prenumele, precum și data şi ora programării.
 
CNAS reiterează că, în zilele de luni, marţi şi miercuri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de pensii, alocaţii, compensaţii şi ajutoare. Joi şi vineri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de indemnizații adresate familiilor cu copii, indemnizații de maternitate și indemnizații paternale.

 

Zilnic, de luni până vineri se pot adresa solicitanții/beneficiarii de ajutoare de deces şi bilete de tratament balneosanatorial, precum și persoanele fizice și juridice plătitori de contribuții la bugetul asigurărilor sociale de stat, inclusiv pentru eliberarea certificatelor.

 

Pentru orice întrebări ce ţin de „Programarea online la CTAS”  contactaţi  Centrul de Apel al CNAS la telefonul 022 257 777. 

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.