24
08 2021
214

Consultarea Regulamentului privind transportarea mărfurilor prin posturile vamale interne de control

Serviciul Vamal a inițiat consultarea publică a proiectului Hotărârii de Guvern privind aprobarea Regulamentului privind transportarea mărfurilor prin posturile vamale interne de control.

Proiectul are drept scop reglementarea posibilității aplicării regimurilor vamale de perfecționare pasivă, export temporar şi export asupra mărfurilor produse pe teritoriul Republicii Moldova de către agenți economici din raioanele de est ale RM înregistrați la Agenția Servicii Publice, precum și facilitarea comerțului legal, asigurarea controlului vamal eficient la transportarea mărfurilor prin posturile vamale interne de control, micșorarea timpului de vămuire a mărfurilor și a resurselor financiare utilizate atît de către stat cât și de mediul de afaceri.

Recomandările la  proiectul supus consultării publice pot fi expediate până pe data de 20 septembrie 2021, pe adresa electronică valeriu.cozirev@customs.gov.md., la numărul de telefon (022) 574-191 sau pe adresa mun. Chișinău, str. N.Starostenco, 30.


via | customs.gov.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.