27
01 2022
329

Controlul planificat al rezidenților parcurilor industriale

Pentru anul curent se preconizează efectuarea controlului de stat la 3 agenți economici dintre cei 87 rezidenți ai parcurilor industriale. Proiectul hotărârii de Guvern pentru aprobarea Graficului controalelor de stat asupra activității rezidenților parcurilor industriale pentru anul 2022 este propus pentru consultări publice până la data de 6 februarie 2022.
 
Astfel, Serviciul Vamal ar urma să verifice respectarea reglementărilor vamale și fiscale pentru perioada 2018-2021 la SRL „TB Fruit” din cadrul Parcului Industrial ”Edineț”, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor va efectua controlul la SC „GM- Com” SRL din cadrul Parcului Industrial ”Cimișlia”, iar Inspectoratul pentru Protecția Mediului va verifica S.C. „Agrodenidan” SRL, precum și SRL „TB Fruit” (Parcul industrial Edineț).

 

Proiectul a fost elaborat în temeiul art. 12 din Legea nr.182/2010 cu privire la parcurile industriale, potrivit căruia, în vederea optimizării controalelor de stat asupra activității rezidenților parcurilor industriale, anual, la propunerea organelor de control, se aprobă prin hotărâre de Guvern graficul controalelor de stat planificate.

 

Reamintim, pentru anul 2021 în lista rezidenților supuși controlului de stat au fost incluși 16 agenți economici.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.