05
04 2021
231

Creșterea erbaceelor cu valoare comercială adăugată: determinăm necesitățile sectorului

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii invită autoritățile publice, instituțiile de cercetare, centrele universitare/de formare și antreprenorii  să participe la Sondajul de cercetare a sectorului de creștere, producere și promovare a plantelor erbacee și a produselor din plante cu valoare comercială adăugată din Republica Moldova. 
 
Această cercetare de piață are ca scop obținerea unei imagini generale despre sectorul plantelor erbacee din Republica Moldova și cunoașterea necesităților de formare a antreprenorilor din acest domeniu. 
 

Sondajul este realizat de ODIMM în calitate de partener al Proiectului european „HEGO-plante pentru creștere economică”,  care este desfășurat în  cadrul Programului Operațional Comun în Bazinul Mării Negre 2014-2020. 

 

Obiectivul general al proiectului este modernizarea întreprinderilor mici și mijlocii asociate cu cultivarea, producerea și promovarea produselor pe bază de plante erbacee cu valoare comercială adăugată și sporirea oportunităților comerciale transfrontaliere pentru întreprinderile din țările bazinului Mării NegreMoldova, Georgia, Armenia, Grecia. 

 

 Accesați link-ul pentru a răspunde la întrebări.

 

 Pentru informații suplimentare, puteți contacta ODIMM la numerele de telefon (+373) 22 22 50 79 sau (+373) 79 588 922.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.