28
06 2021
454

Ecologizarea ÎMM: instruirile din luna iulie

Programul de Ecologizare a ÎMM este unul de susținere a dezvoltării mediul de afaceri și reprezintă un complex de activități cu o abordare integrată de suport în introducerea practicilor de ecologizare în procesele de producere și prestare a serviciilor, reamintește  Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).
 
Implementarea acțiunilor de ecologizare permite sporirea potențialului companiei de a se extinde pe piețe de desfacere, aplicarea modelelor de producție și consum durabile; introducerea eco-inovațiilor în procesele tehnologice; prevenirea poluării, reducerea și gestionarea deșeurilor, etc.

 

Totodată, antreprenorii vor beneficia de suport financiar pentru implementarea standardelor și/sau certificatelor internaționale relevante ecologizării, a sistemului european de management ecologic și de audit, pregătirea pentru etichetarea ecologică națională și internațională, precum și achiziționarea de echipamente necesare ecologizării ș.a.

 

Pentru a participa la cursurile de instruire din luna iulie în cadrul Programului, este necesar să completezi formularul.

 

ODIMM precizează că, în cadrul instruirilor vei fi ghidat de specialiști în domeniu cum să elaborezi un plan de afaceri în vederea accesării suportului financiar nerambursabil de până la 700 mii lei pentru adaptarea businessului tău la o economie verde și durabilă.


via | odimm.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.