29
07 2021
108

EIS INFOINVENT: forumul proprietății intelectuale

Până la 15 octombrie 2021 cercetătorii din țara noastră pot depune cererile pentru participarea la Expoziția Internațională Specializată (EIS) „INFOINVENT”, ediția a XVII-a, ce se va desfășura în perioada 17-20 noiembrie curent. Expoziția reprezintă un forum al proprietății intelectuale, creativității și inovării și are drept scop susținerea și promovarea activității de cercetare și inovare, atragerea investițiilor în activitatea de inovare și transfer tehnologic, realizarea proiectelor mixte privind valorificarea și implementarea rezultatelor creativității umane în economia națională, precum și dezvoltarea cooperării tehnico-științifice internaționale.
 
În cadrul expoziției lucrările prezentate vor fi repartizate pe compartimente:

  • Invenţii şi soiuri de plante, design industrial;
  • Proiecte de cercetare și inovare;
  • Creaţia tinerilor;
  • Produse şi servicii inovative;
  • Industrii creative.

 

Exponatele prezentate vor fi jurizate și premiate.

Programul manifestărilor aferente EIS „INFOINVENT” va include o conferință inovațională internațională și alte evenimente interactive ce urmăresc promovarea importanței și valorii proprietății intelectuale și inovațiilor pentru dezvoltarea economică a țării și sporirea competitivității produselor și serviciilor autohtone pe piața internă și externă.

 

Evenimentul se va desfășura online și este organizat de Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării, Agenția Națională pentru Cercetare şi Dezvoltare și Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare.

 

Regulamentul de organizare și desfășurare a EIS „INFOINVENT”, documentele și condițiile de participare, precum și alte informații relevante pot fi accesate online pe pagina web a expoziției. 

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.