23
08 2021
134

La Ministerul Finanțelor au avut loc discuții privind colaborarea cu Camera de Comerț și Industrie

 Ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi a avut o întrevedere cu președintele Camerei de Comerț și Industrie din Republica Moldova, Sergiu Harea.

În cadrul reuniunii au fost puse în discuție aspecte legate de intensificarea colaborării privitor la măsurile de îmbunătățire a mediului de afaceri, măsurile de suport pentru antreprenorii implicați în învățământul dual, promovarea inovațiilor, dar și alte subiecte importante. Președintele Camerei de Comerț și Industrie a făcut o scurtă introducere privitor la principalele direcții în sensul subiectelor abordate.

În context, ministrul Finanțelor a apreciat deschiderea Camerei de Comerț și Industrie pentru a dezvolta și a îmbunătăți unele procese legate de subiectele enunțate, și a mulțumit dlui Harea pentru implicare și dorința de a continua proiectele comune. 

La rândul său, Sergiu Harea a specificat că colaborarea cu Ministerul Finanțelor este una foarte importantă și că mediul de afaceri are nevoie de implicarea Ministerului, în special în această perioadă de pandemie, pentru a ajuta și a veni cu propuneri de susținere a mediului de afaceri din țara noastră. 

Totodată, părțile au convenit organizarea unei ședințe online cu reprezentanții mediului de faceri, pe platforma Comitetelor sectoriale al Camerei de Comerț și Industrie, în cadrul căreia vor discuta despre politica bugetar-fiscală și vamală pentru anul 2022.


via | www.mf.gov.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.