17
05 2017
512

La mulți ani, ODIMM!

Dragi parteneri, cu ocazia marcării a 10 ani de activitate, Publicația Periodică „Monitorul fiscal FISC.md” vă transmite un călduros La Mulți Ani!

Vă dorim perseverență, curaj și abnegație în realizarea continuă a misiunii organizației, care este una deosebit de importantă pentru societate — de a susţine dezvoltarea sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ceea ce asigură sporirea competitivităţii economiei naţionale.

Să aveți parte de realizări pe măsura efortului depus și de apreciere din partea celor pentru care munciți zi de zi, iar străduința pe care o depuneți în implementarea programelor, cum ar fi PARE 1+1, Programul Național de abilitate economică a tinerilor, Programul de Fermier la Fermier, Programul „Gestiunea Eficientă a Afacerii” etc., să vă aducă rezultatul așteptat și recunoștința binemeritată.

Succesul în afaceri presupune pregătire, disciplină şi multă muncă, spunea David Rockefeller. ODIMM dă dovadă pe deplin de acest calități, ceea ce vă garantează succesul și în continuare.

Vă mulțumim, totodată, pentru colaborarea fructuoasă pe care o avem de-a lungul timpului și vă asigurăm de tot suportul nostru în realizarea ideilor și proiectelor de viitor. Împreună vom reuși să facem multe lucruri utile pentru domeniul în care activăm.

Cu respect, Directorul Publicației Periodice „Monitorul fiscal FISC.md”,
Rodica Musteața

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.