01
07 2021
188

La mulți ani, Serviciul Fiscal de Stat!

Cu 31 de ani în urmă, în Republica Moldova au fost puse bazele administrației fiscale naționale, care are un rol incontestabil în menţinerea echilibrului social şi economic al ţării. Pe parcursul acestor ani, Serviciului Fiscal de Stat și-a realizat cu succes misiunea – de a asigura administrarea fiscală, prin crearea condiţiilor contribuabililor pentru conformare la respectarea legislaţiei și aplicarea uniformă a politicii şi reglementărilor în domeniul fiscal.

 

În această zi semnificativă pentru administrația fiscală a țării noastre, P.P. „Monitorul Fiscal FISC.md” adresează sincere urări de bine angajaților acestei structuri.

 

Stimați colegi, vă dorim sănătate, prosperitate, perseverență și succes în activitatea importanță pe care o efectuați. Suntem pe deplin conștienți de faptul că activitatea desfășurată de organul fiscal nu înseamnă doar perceperea taxelor și impozitelor, dar, în primul rând, educarea fiscală şi conformarea benevolă a fiecărui contribuabil, de aceea vă mai dorim energie, noi forțe și abnegație pentru a realiza aceste obiective.

 

Aveți toată aprecierea noastră pentru efortul depus în menținerea stabilității fiscale, îndeosebi în această perioadă complicată pentru toți, marcată de pandemie și alte provocări, care afectează direct fiecare contribuabil. Fie ca devotamentul, responsabilitatea și profesionalismul Dvs. să fie apreciat la justa valoare, iar cei din jur să vă ofere înțelegere și susținere!

 

De asemenea, transmitem Serviciului Fiscal de Stat toată recunoștința noastră pentru suportul acordat Publicației în calitate de Fondator, pentru implicarea, operativitatea și dedicația colegilor din cadrul SFS în realizarea scopului comun – de a informa contribuabilii referitor la implementarea corectă a practicii fiscale.

 

Vă dorim mulți ani fericiți și plini de realizări remarcabile!

 

Cu considerație,

Rodica Musteața-Staci,

Directorul P.P. ”Monitorul fiscal FISC.md”

 

 

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.