21
07 2021
709

Locuri de muncă vacante cu salarii competitive

Cel mai mare salariu minim oferit de angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante începe de la 27 mii lei și se propune pentru poziția de mecanic-șef, potrivit topului celor mai bine plătite locuri vacante elaborat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).
 
Un salariul minim de 25 mii lei este oferit pentru funcția de manager proiect, iar 20 mii lei – pentru funcții vacante de manager financiar și tehnolog, precum și salarii de 19 mii lei pentru cel care vor ocupa funcția vacantă de contabil-șef.
 

Între 13-15 mii lei se oferă pentru funcții vacante de diriginte șantier; maistru, șef secție psihoneurologie și asistent medical; medic medicina generală (Asistența medicală urgentă prespitalicească); manager, director vânzări etc.

 

Totodată, angajatorii propun salarii între 10-12 mii lei pentru joburi vacante de lăcătuș auto; șef-secție; mecanic; operator în sala de cazane; electrician sector; lăcătuș-instalator; asistent medical șef; director casa de cultură; expert financiar-bancar;  cofetar etc.

 

Un câștig între 8-9 mii lei se propun pentru funcții de laborant-chimist; specialist control risc; consultant; asistent medical (IMSP Asociația Medicală Teritorială Centru); electrosudor; economist  etc.

 

Cele mai mici salarii conform topului ANOFM sunt de 6 mii lei, oferite pentru funcțiile vacante de office-manager și extractor-puitor.

 

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă sau contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la numărul de telefon 080001000.

Reamintim că, la 12 iulie curent, în baza de date erau înregistrate 8439 locuri de muncă vacante.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.