04
09 2017
531

Serviciul Vamal din Republica Moldova marchează 26 de ani

Securitatea economică, combaterea fraudelor vamale și facilitarea comerțului sunt activități importante ce asigură stabilitatea și dezvoltarea într-o societate. Aceste lucruri sunt realizate cu profesionalism, responsabilitate și devotament, zi de zi, de angajații Serviciului Vamal.

Astăzi, 4 septembrie, într-o frumoasă zi de toamnă, avem prilejul de a exprima lucrătorilor vamali recunoștința noastră pentru tot efortul depus în activitatea pe care o desfășoară.

Stimați angajați ai Serviciului Vamal,

cu prilejul aniversării a 26 de ani de la fondarea autorității vamale a Republicii Moldova, Publicația Periodică „Monitorul fiscal FISC.MD„ vă dorește succes, abnegație și răbdare pentru a realiza în continuare misiunea pe care o aveți – de a fi un garant al securității economice!

Apreciem cu toții reformele care au loc în administrarea vamală și avem ceritudinea că datorită acestora țara noastră va fi recunoscută ca un promotor al celor mai bune practici din domeniu.

Pace, prosperitate, gânduri senise și cât mai multe nouăți bune, pentru ca Publicația noastră să le împărtășeacă cu cititorii!

La mulți ani!

Echipa Publicației Periodice „Monitorul fiscal FISC.MD„

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.