04
11 2021
153

Subvenția pentru crearea locurilor de muncă pentru persoanelor defavorizate, pas cu pas

Ieri, 3 noiembrie 2021, Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) din Republica Moldova a desfășurat webinarul și Atelierul de Lucru cu tematica „Procedura de obținere a subvenției pentru locurile de muncă ale persoanelor defavorizate. Aspecte Practice”.
 
În cadrul webinarului a fost explicată procedura legală de obținere a subvenției pentru crearea locurilor de muncă pentru persoanelor defavorizate, fiind exemplificată pe fiecare dintre aspectele abordate. 
 
 
Astfel, printre principalele subiecte abordate s-au regăsit: 
  • Măsuri de sprijin și încurajare;
  • Procedura de obținere a subvenției;
  • Subiecți eligibili;
  • Cuantumul subvențiilor;
  • Adaptarea sau crearea locurilor de muncă pentru persoanele defavorizate.
 
În cadrul Atelierului de lucru au fost simulate și analizate studii de caz cu referire la procedura de obținere a respectivei subvenții.
 
ODIMM continuă seria de evenimente de instruire dedicate promovării și dezvoltării Antreprenoriatului Social. Agenda evenimentelor poate fi consultată aici
 
Reamintim că, anterior, au fost desfășurate evenimentele: 
 
  
Pentru înregistrarea prealabilă la evenimentele desfășurate de ODIMM, persoanele interesate sunt invitate să completeze formularul.   Acestea vor primi link-ul de acces la evenimentele ulterioare.
 
Campania este inițiată și susținută de Proiectul transnațional Finance4SocialChange, cofinanțat din fondurile Uniunii Europene (FEDER, IPA, ENI). Scopul proiectului este promovarea impactului social și stimularea dezvoltării companiilor interesate de soluționarea problemelor comunitare. ODIMM este partener, alături de alte 19 instituții din 15 țări din regiunea Dunării.


via | odimm.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.