20
12 2021
468

Topul celor mai mari salarii pentru locurile de muncă înregistrate la ANOFM

Cel mai mare salariu oferit pentru un loc de muncă vacant din țara noastră constituie 50 mii lei și poate fi obținut la ocuparea funcției vacante de director la o companie din Chișinău, potrivit Topului celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

 

Acesta este urmat de un câștig de 45 mii lei oferit pentru ocuparea funcției vacante de director financiar, precum și pentru cea de administrator în cadrul unui SRL din capitală.

 

Salarii maxime de 40 mii lei propune o companie pentru cei care vor ocupa funcțiile vacante de lăcătuș/mecanic auto, electrician auto și vopsitor auto. Totodată, se propun salarii maxime de 25 mii lei pentru ocuparea funcțiilor de director (șef) laborator și de maistru de sector, iar alți angajatori din Ialoveni, Comrat, Ungheni, Soroca și Chișinău oferă salarii maxime de 20 mii lei pentru locuri vacante de declarant vamal, consultant, manager (construcții), mașinist la excavator, sudor, inginer programator etc.

 

Topul urmează cu salariile maxime de 15 mii lei propuse pentru o serie de funcții vacante de diriginte de șantier, economist, consultant în sisteme informatice, inginer, tehnician laborant (drumuri și poduri), șofer autocamion etc.

 

Salarii între 11-14 mii lei sunt promise pentru cei care se vor angaja ca sudori, contabili-șefi (IS Expediția Hidro-Geologică din Moldova ”Ehgeom” și la SA ”Drumuri Orhei”), traducători, manageri (comerț), specialiști în recrutare, director casă de cultură (Cantemir), electrogazosudori, medici de familie (Florești și Șoldănești) etc.

 

Alți angajatori oferă salarii de 10 mii lei pentru manager, contabil-expert și contabil (Data Analysis and Processing SRL și Complex-Total SRL), traducător, fierar betonist, electrician-montator etc.

 

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM este încheiat cu salariile de 9 mii lei, ce se propun pentru agent de securitate, bucătar, inginer, manager relații cu clienții, contabil (Orhei GAZ SRL), funcționar documentare etc.
 

Reamintim că în baza de date a ANOFM erau înregistrate peste 10 mii locuri de muncă vacante, cele mai multe fiind în Chișinău (4354) și în Bălți (1209).

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.