01
12 2020
405

Ediția specială a concursului „Loteria fiscală”: chiar tu poți fi cel care câștigă premiu în valoare de 1500 de lei

Serviciul Fiscal de Stat dă start ediției speciale a concursului „Loteria fiscală”, dedicate sărbătorilor de iarnă. Aceasta începe din data de 1 decembrie 2020 și se va finaliza la data de 8 ianuarie 2021. Pentru a deveni participant, este suficient să achitați orice cumpărătură sau serviciu în valoare mai mare de 30 lei cu cardul bancar, emis de o bancă comercială din Republica Moldova. Este de menționat faptul că la „Loteria fiscală” participă persoanele fizice care au atins vârsta de 18 ani.
 
Tragerile la sorți pentru ediția specială desfășurată cu ocazia sărbătorilor de iarnă vor avea loc la data de 28 ianuarie 2021, iar în joc vor fi puse 100 de premii a câte 1500 lei.
 

Lista câștigătorilor va fi publicată pe pagina web a SFS, iar premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în maximum 10 zile după publicarea listei. Totodată, băncile comerciale licențiate emitente din RM vor informa telefonic câștigătorii despre premiul câștigat.

 

Reiterăm că în momentul de față este în desfășurare cea de a IV ediție a concursului „Loteria fiscală”, care va dura până la data de 31 decembrie 2020, iar la final vor fi oferite 100 premii a câte 1000 lei.

 

Serviciul Fiscal de Stat vă îndeamnă să efectuați achitările cu cardul bancar și să deveniți participant la concurs!


via | www.sfs.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.