03
02 2021
547

Lista câștigătorilor celei de-a IV-a ediții a concursului „Loteria fiscală”

Serviciul Fiscal de Stat a publicat astăzi, 3 februarie, lista câștigătorilor ediției a IV-a a concursului „Loteria fiscală”, desemnați urmare a extragerii din data de 22 ianuarie 2021. Astfel, persoanele desemnate învingătoare vor beneficia de premii în sumă de  câte 1000 lei.
 
Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum 10 zile după publicarea listei.

 

Menționăm că, în cadrul etapei a IV-a au participat 10,5 mil. tranzacții efectuate cu carduri bancare, în sumă totală de 3,3 mld. lei, informația fiind recepționată de la băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova.

 

Concursul „Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019. Tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.

 

Tranzacţiile câştigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul „Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

 

Serviciul Fiscal de Stat susține măsurile de diminuare a numeralului în economia națională și vă îndeamnă să efectuați achitările cu cardul, devenind astfel participant la concursul „Loteria fiscală”.


via | www.sfs.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.