08
02 2021
482

Lista câștigătorilor ediției speciale a „Loteriei fiscale”

Serviciul Fiscal de Stat a publicat lista câștigătorilor ediției speciale a concursului „Loteria fiscală”, dedicată sărbătorilor de iarnă. Extragerea a avut loc pe data de 28 ianuarie 2021, în baza tranzacțiilor efectuate în perioada 1 decembrie 2020 - 8 ianuarie 2021, fiind desemnați 100 de persoane care vor beneficia de premii în sumă a câte 1500 lei fiecare. Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum 10 zile după publicarea listei.
 

Precizăm că concursul „Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019. Tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei au loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.

 

Tranzacţiile câştigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul „Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

 

Serviciul Fiscal de Stat susține măsurile de diminuare a numeralului în economia națională și Vă îndeamnă să efectuați achitările cu cardul, participând astfel la concursul „Loteria fiscală”.


via | www.sfs.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.